Добре дошли !   

Rapid.ssl_sat-24.info               

 

Повече за САТ-24

 

   Фирмата е регистрирана на 01 декември 1994 г. в СГС с фирмено дело 22863 / 1994 г. парт. №: 76177 / том 514 / стр. 203,   с предмет на дейност:

   ››  СИГНАЛНО-ОХРАНИТЕЛНА ТЕХНИКА
   ››  ПОЖАРО-ИЗВЕСТИТЕЛНА ТЕХНИКА
   ››  РАДИО-КОМУНИКАЦИОННИ СИСТЕМИ

     САТ-24  има данъчна регистрация в ТД на НАП София-град, офис Център.
     В годините от създаването си, САТ-24  успя да се утвърди сред фирмите в България, специализирани в проектиране, доставка и изграждане на електронни системи за сигурност. Предлага широка гама от системи за контрол на достъпа, електрически брави, домофонни системи, сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи, камери за видеонаблюдение и устройства за цифров запис.
     Позицията на САТ-24  в областта на системите за електронна сигурност и комуникация се определя от високото качество и надеждност на предлаганата техника, компетентния монтаж и сервизно обслужване и не на последно място, от конкурентните цени.
     Изграждането на различни по степен на сложност електронни системи за сигурност се осъществява от високо-квалифицирани специалисти с много добър технически и професионален опит в проектирането, монтажа, гаранционното и следгаранционно обслужване и профилактика на системите в обекти, независимо от техния характер и предназначение.

img1 img2 img3

© 1994-2013 САТ-24   |  За нас   |  Условия за ползване